Offerte vragen

»

Reserveren »

Arrangementen

Bij ons gaat het dak er altijd af! Succes gegarandeerd!

Bent u jarig, wilt u een jubileum vieren of organiseert u een bedrijfsfeest, afdelingsuitje, vrijgezellenfeest of schooluitstapje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren feesten voor groepen van 15 tot 250 personen met verschillende (muziek) thema’s o.a. Après-ski, ‘70/’80-ties, Dance, Top 40, Nederlandstalig eventueel gecombineerd met BBQ’s / diners en sportieve activiteiten (skiën, snowboarden, tubing).

BEDRIJFSFEESTEN / AFDELINGSUITJES:

Vele bedrijven zijn u al voor geweest om bij ons een gezellige dag of een gezellige avond door te brengen. Het is een aanrader om uw bedrijfsfeest te combineren met een BBQ, een sportieve / fun activiteit en gezelligheid. U leert uw personeel van andere kanten kennen…

VERJAARDAG, HUWELIJKSFEEST, JUBILEUM:

Ons pand beschikt over de faciliteiten om uw verjaardag, huwelijksfeest of bijvoorbeeld verjaardag te laten slagen. Het sfeervolle restaurant in Oostenrijkse stijl zorgt al snel voor een intiem en warm sfeertje. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Nieuw: vergader-arrangementen:

Een halve dag of een dag vergaderen in onze Cafe-Restaurant of in onze zaalruimte op de 1e verdieping dat behoord ook tot de mogelijkheden. We kunnen uiteraard in overleg daarbij een lunch of diner serveren in combinatie met de nodige drankjes. Ook is het heel leuk om dit bijvoorbeeld uit te breiden met onze FUN activiteit TUBING! Onze (vergader)ruimtes zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 50-75 personen zittend en 100-150 personen staand. Vraag een offerte op maat aan! Beide ruimtes zijn exclusief te huren en hebben beide uitzicht op onze ski en tubing banen. Uiteraard zijn de vergader arrangementen ook te combineren met onze sportieve activiteiten zoals skiën, snowboarden of tubing!

VOORBEELD ARRANGEMENTEN:

– Feestavond (4 uur) inclusief; DJ, drankarrangement, ronde bittergarnituur, vanaf € 25,= p.p.

– Onbeperkt Barbecue met 4 soorten vlees, 2 salades, patat, stokbrood en kruidenboter inclusief een half uur Fun en een half uur X-trme tubing, vanaf € 32,50 p.p.

– Feestavond (zoals hierboven beschreven) inclusief een half uur Fun en een half uur X-treme tubing, vanaf € 37,50,= p.p.

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die we bieden, voor meer informatie:

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt ons altijd bellen voor een afspraak, wij geven u graag een rondleiding en een toelichting op alle mogelijkheden. Mocht u speciale wensen hebben dan stellen wij een op maat gesneden arrangement voor u samen. Voor meer informatie bel 010-5220755.

Nieuws

Thema feesten

Speciale feestavond aanbieding € 25,= p.p.:

Programma:

  • Een willekeurige zaterdagavond (minimaal 50 personen) of doordeweekse avond (min. 50 personen)
  • Duur van het feest 4 uur (bijvoorbeeld van 20.00 – 00.00 uur of van 21.00 – 01.00 uur)
  • Inclusief professionele DJ gedurende het gehele arrangement
  • Inclusief onbeperkt drank*
  • Inclusief 1 ronde luxe warme bittergarnituur

*Drankarrangement: bier v.d. tap (Jupiler), alle frisdranken, huiswijnen (wit, rosé, rood), warme dranken (koffie, warme choco, thee), binnenlands gedistilleerd (Jonge Jenever, Vieux, Ketel 1) en Bacardi.

Apres-ski Party:

Onze specialiteit is uiteraard de “Après-ski party” geheel in de stijl zoals u normaal gesproken alleen maar meemaakt in de Alpenlanden.

80-ties party:

Zin om de goede oude tijd te herleven? Dan hebben wij het geschikte feest voor u…. de ’70/’80-ties party! Wij organiseren een oergezellig avondvullend programma in diverse stijlen.

Onze themafeesten bestaan uit het volgende standaard pakket:

Een professionele DJ zorgt met zijn muziek en lichtshow voor de perfecte sfeer. Gedurende de avond wordt er luxe bittergarnituur geserveerd. Duur van het feest is 4 uur. Bier, wijnen, fris, koffie en thee zijn inclusief. Al onze arrangementen zijn te combineren!