Gezocht: zelfstandig werkende snackbar-keuken medewerker

Gezocht: zelfstandig werkende snackbar-keuken medewerker

Gelegen in een prachtig natuurgebied, in Bergschenhoek, bevindt zich de grootste outdoor kunstskibaan van Nederland (outdoorski.nl). Uiteraard leren wij wintersporter skiën en snowboarden maar ook voor de FUN kan je bij ons terecht op 1 van onze ‘wereldberoemde’ tubing banen. Een unieke activiteit in Nederland.

Bij deze activiteiten hoort natuurlijk een gezellige horeca gelegenheid met kleine keuken waar na afloop een hapje en drankje genuttigd kan worden.

Als snackbar-keuken medewerker voel jij je helemaal op je plek in een dynamische organisatie waar je op woensdag, vrijdag en het weekend vele gasten kunt verwachten voor een klein hapje en drankje.

Jij bent verantwoordelijk voor de bereiding van alle gerechten van de kleine kaart (voornamelijk frituur en een aantal plate-service gerechten waaronder hamburger, saté en schnitzel, tosti’s, diverse luxe broodjes) en zorgt er voor dat alles op tijd uitgeserveerd wordt. Je werkt op drukke momenten samen met een keukenhulp waar je als er tijd is ook samen de vaat mee doet. Op rustige momenten werk je alleen in de keuken en doe je met je collega’s van de bar ook de vaat erbij. We zoeken iemand in de leeftijd tussen 18 en 25 jaar. Het aantal uren per week ligt rond de 30-35 uur, werkdagen-tijden woensdag en vrijdag van 13.00 – 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur (zondag afhankelijk van de drukte kan het langer zijn).

Past dit bij jou? Solliciteer dan direct!

Wij zoeken iemand per direct.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

 

Ben jij 18 jaar of ouder? Werk je gestructureerd met oog voor details? Kan je overzicht houden en werken onder druk? Stuur dan je CV met motivatie brief naar info@outdoorski.nl

Nieuws