Groupon Splash Tubing & Watersliding

Reserveringsformulier Groupon Splashtubing & Watersliding

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Gefeliciteerd met uw aankoop van 30 minuten Splash tubing & Watersliding!

Om uw arrangement nog leuker, uitgebreider en aantrekkelijker te maken bieden wij u een aantal  extra activiteiten  aan met een speciale Groupon klanten korting van 25%!

Leuk als aanvulling op uw programma is om uw half uur Splash tubing & Watersliding uit te breiden met nog extra 30 minuten X-treme tubing van € 8,50 voor € 6,40 per persoon.

Bij minder mooi of wat kouder weer is het ook erg leuk om een extra half uurtje Fun Tubing bij te boeken van € 7,50 voor € 5,60 per persoon. Wie is er het eerst beneden, 3 banen naast elkaar!

Voor de extra trek is het ook mogelijk om bij de patatjes een snack bij te bestellen, we hebben keuze uit een frikandel, kroket of kaassoufle. Dit is van € 2,= voor € 1,50 per snack.

Alle extra bij te bestellen opties (met 25% korting) kunt u zelf in dit formulier opgeven alsmede de gewenste boekingsdatum en tijdstip. Let wel op dit is altijd onder voorbehoud van onze bevestiging die u per mail ontvangt.

Reguliere openingstijden: woensdag en vrijdagmiddag van 14.00 t/m 17.00 en zaterdag en zondag van 11.00 t/m 17.00 uur. Start op de hele uren en reserveren = noodzakelijk!

Bij meerder vouchers kunt u meerdere controle codes en Groupon codes invullen. Let er wel op dat het alleen mogelijk is de vouchers op hetzelfde tijdstip te gebruiken.

Reserveren uiterlijk 12 uur van te voren, annuleren uiterlijk 24 uur van te voren via de mail info@outdoorski.nl anders vervalt de geldigheid van je Groupon.

Nieuws