Reserveren

»

Reserveren »

Kinderfeestjes & fun activiteiten

Kinderfeestje, verjaardagsfeestje, teamuitje of gewoon iets te vieren?

Voor de kids vanaf 5 jaar hebben we een zeer uitgebreid programma van (FUN) mogelijkheden.

Tubing is bijvoorbeeld onze meest populaire activiteit voor kids maar uiteraard is het ook leuk om met een groepje te gaan skiën of snowboarden of gebruikt te maken van onze nieuwste attractie; de splash/water slide baan in de zomer! Vanaf medio april start ons zomerseizoen en dan worden onze activiteiten weer uitgebreider met bijvoorbeeld Mega Splash Tubing. Vraag naar alle mogelijkheden en bel met 010-5220755 of mail met info@outdoorski.nl.

Wat is Tubing eigenlijk? Met een band in een parcours zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte sneheidsduivels hebben we de funtubing banen (3 banen naast elkaar recht door) of de X-treme tubing baan (bochten en aan elkaar vast met minimaal 2 personen). In de periode medio april t/m september is ook onze Mega Splash baan open, 3 banen naast elkaar en eindigen in het water!!

Kortom voor iedereen is er FUN te beleven zowel winter als zomer. De tubingbanen zijn het hele jaar door geopend op woensdag en vrijdag middag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

We hebben hieronder voor u de top 3 populairste kinderfeestjes op een rijtje gezet. Er zijn nog vele andere combinaties mogelijk! Bekijk hiervoor het reserveringsformulier waar u ook direct kunt boeken.

Nieuws

Top 3 (kids) Party's

1: Tubing: Combi van 30 min. Fun tubing + 30 min. X-treme tubing met na afloop patat en ranja € 16,= p.p. (v.a. 7 jr.)

2: Tubing: Combi van 30 min. Fun tubing + 30 min X-treme tubing + 30 min. Mega Splash tubing en Waterslide met na afloop patat en ranja € 27,50 p.p. (v.a. 7 jr.)

3: Skiën/snowboarden: 50 minuten ski- of snowboardles met na afloop patat en ranja, € 19,95 p.p. (skiën v.a. 4 jr. en snowboarden v.a. 7 jr.)

Bij alle feestjes geldt een minimum van 6 kids. Het is mogelijk met minder te reserveren alleen dan gelden er andere tarieven.

RESERVEER HIER UW PARTY!