Privé cursussen skiën of snowboarden

Wilt u snel uw techniek verbeteren of binnen zeer korte tijd leren skiën of snowboarden? Boek dan één of meerdere privé cursussen bij onze instructeurs.

Het rendement van privélessen is vele malen groter dan bij groepsles en de instructeur kan in overleg met de klant specifieke (leer)wensen behandelen.

micheal

We hebben pakketten van 1, 3 of 6 privélessen en op aanvraag is het ook mogelijk om meer lessen te boeken. U kunt bij ons met maximaal 5 personen deelnemen aan privéles. Boekt u met meerdere personen een privéles (cursus) dan is het wel noodzakelijk dat het niveau van de deelnemers gelijkwaardig is.

Prive-Lessen SKI/SB*  niveau 1 pers. elke persoon extra:
1 les van 50 min. alle 45 22,50
3 lessen van 50 min. alle 120 52,50
6 lessen van 50 min. alle 205 90

Skiles nemen, toch niets voor mij…

Een veel gehoorde opmerking is “skiles is niets voor mij, ik kan al skiën, ik kom overal naar beneden en les is toch voor beginners”. Wat veel mensen denken bij skiles is dat ze alleen maar een houding aanleren en dat skiles niet meer nodig is als je eenmaal beneden komt. Niets is minder waar! Skiën is een hele technische sport en kan alleen goed worden aangeleerd als daar ook professionele begeleiding bij is. Bijna alle bewegingen die met skiën gemaakt worden zijn tegennatuurlijk en bij het zelf aanleren zullen er dan ook veel basis(houding)fouten ontstaan die later heel moeilijk zijn te verbeteren.

Boek hier uw privélessen!

Nieuws