Privelessen

Indien u meer persoonlijke begeleiding nodig heeft of specifieke leerwensen heeft dan is privé-les ideaal voor u. Privé-lessen zijn op al onze openingstijden te boeken en we raden u aan minimaal 1 week van tevoren te reserveren. Privé-les cursus is ook mogelijk van bijvoorbeeld 3, 6 of 12 lessen van 50 minuten. U kunt met maximaal 5 personen deelnemen aan een privé-les. Het is belangrijk dat u tijdig aanwezig bent om uw schoenen en ski’s aan te trekken. Zeker beginners moeten aan deze routine wennen. Let erop dat u tijdens het skiën handschoenen draagt en niet al te nieuwe kleren!

Skiles nemen, toch niets voor mij…
Een veel gehoorde opmerking is “skiles is niets voor mij, ik kan al skiën, ik kom overal naar beneden en les is toch voor beginners”. Wat veel mensen denken bij skiles is dat ze alleen maar een houding aanleren en dat skiles niet meer nodig is als je eenmaal beneden komt. Niets is minder waar! Skiën is een hele technische sport en kan alleen goed worden aangeleerd als daar ook professionele begeleiding bij is. Bijna alle bewegingen die met skiën gemaakt worden zijn tegennatuurlijk en bij het zelf aanleren zullen er dan ook veel basis(houding)fouten ontstaan die later heel moeilijk zijn te verbeteren.

Plezier in de lessen:
Wij zijn van mening dat plezier de belangrijkste factor in het leerproces is. Juist om dit plezier te kunnen geven, bieden wij op alle niveaus lessen aan, zowel individueel (privé-les) als in groepsvorm (groepslessen).

Opgeven privé lessen?

avond_klein

Nieuws