Reserveren

»

Reserveren »

Ski & Snowboard school

Wij bieden u diverse mogelijkheden: cursussen, privé-lessen, proeflessen en eenmalige groepslessen voor volwassenen en voor kinderen op alle niveaus. Een kunstskibaan in Nederland is dé ideale plaats voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden. Ook voor reeds gevorderde skiërs en snowboarders is het de plek om voor de wintersport nog even de techniek op te halen en te verbeteren. In de praktijk is skiën op de buitenbaan iets moeilijker dan in de sneeuw. In de sneeuw kun je onvolkomenheden in de skitechniek makkelijker verdoezelen. Kan je goed skiën op de baan, dan gaat het in de sneeuw als vanzelf! Na een 6-weekse beginnerscursus garanderen wij dat u op wintersport gemakkelijk van een blauwe piste kunt skiën / snowboarden. Ook prijstechnisch is het voordeliger om op een buitenbaan lessen te volgen in plaats van op een sneeuwbaan of rollerbaan! 

We hebben 2 verschillende ondergronden; onze sneeuwmatten (voor de beginners en licht gevorderden) en onze kunstbaan matten (voor de lichtgevorderde / gevorderden)

Nieuws

Waarom lessen?

Onze nieuwe ‘sneeuw’ mat is de ideale ondergrond om te leren skiën of snowboarden of uw techniek te verbeteren. De ‘sneeuw’ mat is qua gevoel vergelijkbaar met echte sneeuw maar vergt iets meer technische vaardigheden. Veiligheid staat voorop en omdat deze mat geheel dicht is en voorzien is van een rubberen ondergrond is de kans op blessures bij het vallen nagenoeg uitgesloten. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wat is er nou leuker dan wekelijks in groep verband sportief bezig te zijn? Mocht u iets meer persoonlijke aandacht wensen dan kunt u uiteraard ook privé-lessen volgen. Door de kleine lesgroepen en de technische benadering krijgt u veel meer aandacht dan bij lessen in de sneeuw, daarnaast verliest u geen kostbare ‘vakantietijd’ en worden de lessen gegeven in de Nederlandse taal. Door u reeds in Nederland goed voor te bereiden verminderd u de kans op blessures en kunt u eventueel hoogtevrees en angst overwinnen. Beginners kunnen na een cursus van 12 lessen op onze baan al direct van een blauwe piste afkomen in de sneeuw.