Reserveren

»

Reserveren »

Tubing, de Hit van dit moment!

Uniek in Nederland! Tubing is de hit van dit moment! Wij zijn het enige skicentrum in Nederland die 4 verschillende tubingbanen aanbieden. Tubing is geschikt voor jong en oud en kan al vanaf 5 jaar. Alle banen zijn te combineren en uiteraard uit te breiden met een arrangement voor eten en drinken. Voor de kids een kindermenu en voor de volwassen een plateservice gerecht.

Wat is Tubing eigenlijk? Met een band in een parcours zo snel mogelijk de berg af. Snelheden tot wel 50 km per uur zijn geen uitzondering. Voor de echte sneheidsduivels hebben we de funtubing banen (3 banen naast elkaar recht door) of de X-treme tubing baan (bochten en aan elkaar vast met minimaal 2 personen). In de periode maart t/m september is ook onze Mega Splash baan open, 3 banen naast elkaar en eindigen in het water!!

Kortom voor iedereen is er FUN te beleven zowel winter als zomer. De tubingbanen zijn het hele jaar door geopend op woensdag en vrijdag middag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

ACTIE!!

Fun tubing ACTIE: 30 minuten FUN TUBING + PATAT (met saus) + 1 x RANJA (=limonade), min. 6 personen voor € 9,75 p.p. (vanaf 7 jaar).

X-treme tubing ACTIE: 30 minuten X-treme tubing + PATAT (met saus) + 1x RANJA (= limonade), min. 6 personen voor € 10,75 p.p. (vanaf 4 jaar).

Combinatie Fun + X-treme tubing ACTIE: 30 minuten FUN TUBING + 30 minuten X-TREME TUBING + PATAT (met saus) + 1 x RANJA (=limonade), min. 6 personen voor € 16,= p.p. (vanaf 7 jaar).

Uiteraard zijn de Tubingbanen ook los te boeken zonder kinderfeestje met eten!

Reserveer hier uw arrangement!

Nieuws

4 verschillende banen

Fun Tubing Parcours

Drie banen naast er elkaar met snelheden tot wel 50 kilometer per uur! vanaf 7 jaar.

Extreme Tubing Parcours

Met banen die net breder dan de band zijn spectaculaire bochten en versnellingen maken! Vanaf 5 jaar.

Mega Splash Tubing

3 banen naast elkaar en eindigen in het water! Wie blijft er droog of wordt nat en haalt de overkant?

Nieuw: Water Sliding Baan

Op je buik of zittend zo hard mogelijk naar beneden glijden! De hit van deze zomer!!