Waarom les?

Onze nieuwe ‘sneeuw’ mat is de ideale ondergrond om te leren skiën of snowboarden of uw techniek te verbeteren. De ‘sneeuw’ mat is qua gevoel vergelijkbaar met echte sneeuw maar vergt iets meer technische vaardigheden. Veiligheid staat voorop en omdat deze mat geheel dicht is en voorzien is van een rubberen ondergrond is de kans op blessures bij het vallen nagenoeg uitgesloten.

Door de kleine lesgroepen en de technische benadering krijgt u veel meer aandacht dan bij lessen in de sneeuw, daarnaast verliest u geen kostbare ‘vakantietijd’ en worden de lessen gegeven in de Nederlandse taal. Door u reeds in Nederland goed voor te bereiden verminderd u de kans op blessures en kunt u eventueel hoogtevrees en angst overwinnen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop en wat is er nou leuker dan wekelijks in groepsverband sportief bezig te zijn? Mocht u iets meer persoonlijke aandacht wensen dan kunt u uiteraard ook privé-lessen volgen. Beginners kunnen na een cursus van 12 lessen op onze baan al direct van een blauwe piste afkomen in de sneeuw.

Aanmelden Skicursus?

 

Nieuws